010

הכנת מצות שמורות, בני ברק, 2013

מצה שמורה היא מצה העשוייה מחיטים השמורים ממגע מים משעת הקצירה. כל התהליך נמשך עד 18 דקות עד להכנסת הבצק לתנור. במידה והתהליך מתארך מעבר ל-18 דקות, הבצק מחמיץ והוא נזרק. התהליך המהיר מצריך עבודת צוות מהירה, עם הוראות פיקוד בשפת האידייש.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s